Dag 242

242. Mina absolut finaste och mysigaste minnen från min barndom är från när jag skulle somna på kvällarna. Varje jäkla kväll gick mamma eller pappa, beroende på vem jag sov hos, med på att sjunga eller läsa en saga för mig. Oftast båda delarna. Det spelade ingen roll hur trötta de var, hur mycket disk de hade att se fram emot när jag och min syster sövts, hur många räkningar de var tvugna att betala, hur många gånger de läst om samma jädra prinsessjävel och hennes modige prins, det fanns alltid tid för sång och saga.

Så ska jag göra med mina barn också.


Dag 241

241. Jag känner att sjöstjärnor att fått alldeles för lite utrymme i den här bloggen. Vi har glömt att tänka på att sjöstjärnor har ett öga och ett könsorgan på varje arm. Vi har glömt att om de blir av med en arm så dröjer det inte länge innan en ny växer ut. Vi har lyckats förbise att sjöstjärnor har dubbelmage. En mage som de tar ut genom munnen och vänder ut och in och pressar mot sin mat, och en mage som smälter allt inuti den lille stjärnkroppen.

Det här med djur och natur blir bara konstigare och konstigare. Vi började alla som ett och samma ämne och nu, några år senare (miljontals år senare) så ser vi väldigt olika ut. Sjöstjärnor kan se med sina armar men vi kan vika pappershattar av dagstidningar. Vilket är coolast?









Dag 240

240. Ibland när jag inte orkar tänka eller något annat:




Dag 239

239.

We're fools to make war on our brothers in arms



Dag 238

238.


Dag 237

237.


Dag 236

236.





Dag 235

235. Idag blir det



Min stora kärlek när jag var barn.

Dag 234

234. Igår spelade Veronica Maggio i Malmö. Det regnade alldeles perfekt romantiskt duggigt under konserten. Hon sjöng som en gud. Jädrar vilken röst! Det var verkligen en fin stund.




Dag 233

233. Hej. Den här helgen har jag varit på arbetet i ca 20 timmar. Idag när jag kom hem efter jobbet valde jag att sätta mig på balkongen och dricka en folköl. Det var en mycket skön känsla. I min iPhone har jag spelet "wordfeud" som kräver en hel del tankeverksamhet ibland. Jag satt och drack öl och spelade så nöjt och blev mer och mer tagen av spelet. När jag vid ett tillfälle ville ta en klunk öl till råkade jag ta fel pantburk coh fyllde min stackars föråldrade mun med fimpvatten. Karma? Vattnet for ut i en hejdundrande fart och magpoblemen och infektionerna i munhålan kommer nog inte förrän om några dagar.

Dag 232

232. IDAG! Nu har jag skrivit ikapp mig själv! Det firar vi med:


Dag 231

231.





Dag 230

230. En till, för de var så inottahelvete jävla bra. Så bra att det kittlas lite i magen.


Dag 229

229. Jag drömde att mitt favoritband "monster" återförenades. Jag grät som en unge på juleafton som precis fått upp paketet med en prinsessklänning i.






Dag 228

228.

Och lärde le, när marken tycktes gunga av fienden som högg oss ned




Och allt är början, mitt opp i och slut


Dag 227

227. Härom dagen fick jag ett hemskt märkligt brev från folktandvården. Det var adresserat "till målsman för Hanne Li Arvidsson". I brevet stod det att de hade reserverat tid till målsmannens dotter. Jag är 26 år! När blev jag, utan min vetskap, omyndigförklarad? Och varför skickas det brevet till mig om det är till mamma eller pappa?

 

Ps. Det är flickan på bilden som skrivit inlägget. Ds.


Dag 226

226.

 


Dag 225

225. Hjälp till.

Dag 224

224. Idag känner jag mig så snygg och bra att jag gärna hade dansat tryckare. Jag förstår om folk blir kära i mig faktiskt. Det är verkligen inget konstigt med det.


Dag 223

223. Hej. Det känns som att jag har gjort mig själv en björntjänst. Grunden till mitt beslut är sprungen ur mitt behov av att äga och att bo fint. Jag gick in i det här projektet med förhoppningen om att kunna tjäna pengar på min insats. Nu kan jag knappt somna för tankarna attackerar mig från alla håll. Gjorde jag rätt? Kommer det här att löna sig? Hur ska jag orka städa?

Igår var jag på banken och tog ett lån. Idag är jag äger jag:

Lite väl högt i botten för min smak, men det är väl en vanesak skulle jag tro.


Dag 222

222. Här kommer två bilder på glada och arga gubbar med enormt stora kaniner.



 

 


Dag 221

221. Här kommer ännu en man med en gigantisk svamp.


Dag 220

220. Den här dagen fyllde min stora storasyster år. Jag önskar jag kunde gett henne den här svampen eller mannen. Men det går inte för hon är i Vietnam och jag är i Malmö. Plus att jag inte vet vem han är. Men jag antar att han är lycklig och kommer äta svamp i dagarna tio.


Dag 219

219. Dagen innan idag, dagen innan dagen det här inlägget blev inlagt, då fyllde min ärade fader år. Min bästa vän gängade sig med världens bästa karl. De tre kommer från och med nu för alltid förknippas med varandra. Det blir ett obehagligt three-way-förhållande.

Dag 218

218. Tallrik

Eller tallrik?


Dag 217

217. Vart går det här låset? Det sitter mitt i en betongvägg.


Dag 216

216. Kolla detta sjuka myspyspysselklippet!


Dag 215

215.

 

Dag 214

214. Ibland kan jag bli äkta tårögd över hur fint man kan göra det. Jag blir lika rörd av att se fina saker som jag blir av en del filmer eller extra bra låtar.

 



Dag 213

213. När jag cyklar till jobbet på morgonen måste jag peppa upp mig själv rejält så jag inte somnar på sadeln eller visar snoppen för alla. Oftast lyssnar jag på pissbra musik och förvandlas till en häftig rockstjärna med frän min. Det måste vara riktigt obehagligt att möta mig. Mig mig mig. Mina inlägg handlar fan bara om mig. Börjar bli rätt tjatigt.

Så här cool blir jag. (Jag är den lille tjocke killen).

Gotta lick a toad in the party zone


RSS 2.0