Dag 20

20. Den tjugonde dagen det här året har varit en lång helvetesdag ihop med satans närmsta arvinge.





How can you live with yourself?
How come you've got your health?
Why don't you mind your own self?
I hope you'll burn in hell
I hope you'll burn in hell
I hope you'll burn in hell

You speak of things that I do
Of which you don't have a clue
Wish I could tell it to you
How much I dislike you
How much I hate what you do
How much I really hate you




Dag 19

19. Igårkväll låg jag och tänkte ut massa roliga inlägg jag skulle ha här. Visst fan har jag glömt allt till idag? Ja. Jag har även glömt två nyköpta snusdosor på Ica och kastat en lika ny på jobbet. Surt när man som jag är pissfattig till nästa lön. Betyder det att det är värt eller ovärt att snusa? Att det är hälsosamt eller onyttigt?
Värt och hälsosamt tolkar jag det som.


Dag 18

18. Tydligen älskar vissa företag sig själva så mycket, eller är så nervösa, att de måste kolla alla internetinlägg som handlar om dem. Till exempel det företaget jag nämnde dag 16. De var tvugna att kommentera mitt inlägg och förklara och tacka mig som kund. Helt kört ju! Plus att den förklaringen som gavs i kommentaren till varför jag fick mitt internet så billigt var att priset ändrats sen jag beställde. Stämmer inte! Fick sitta i telefonkö i typ 25 minuter tills jag kopplats till deras mörkaste källare. Där tog en ung manlig försäljare emot mig och försökte flirta och pocka mig till att fortsätta vara kund hos dem. Han sänkte priset för att jag inte skulle lämna dem. På deras sida står fortfarande mitt ursprungspris. Lär er det! Om ni vill ha något billigt kan ni låtsas att ni ska säga upp erat abonnemang, då kommer de kissa i byxan och säga att ni får allt ni ber om. Värt det!

Dag 17

17. Idag har jag inte gjort ett enda skit förutom att sova för länge och glo på dumheter på tv. I min hjärna brukar jag romantisera sådana här dagar. Jag tänker att det är så väldigt skönt att inte göra något och bara vara superledig. Det stämmer oftast aldrig när det inträffar. Istället dör min hjärna redan 10.00 på förmiddagen (ungefär då jag stiger upp) och sedan går det bara utför. Kroppen blir slö av för mycket sömn och jag försöker kicka igång den med snus och kaffe. Detta resulterar i att jag blir aserastlös och darrig men inte det minsta pigg. Nu ska jag ut på en promenad och hämta mitt nya internet och casha in lite pengar som jag fått tillbaka från adressändring (I LOVE YOU, vilken jävla räddning i nöden när jag är nollad). Efter det ska jag försöka ställa till med något skit eller ge mig fan på att det är jag som bestämmer och räkna den där helvetes matte B:n så att mitt liv kan gasa igång igen. Inte fan tänker jag vara vårdare resten av mitt sketna liv.


Dag 16

16. Ibland när jag ringer Tele2 och säger att jag inte vill ha deras grejer så sänker de månadskostnaden för alltid med 100kr. Det är bra grejer det!



Dag 15

15. Piff & Pkff!


Dag 14

14.




Somebody reckoned well just one drink that'll do
Somebody's evil twin said: well, let's make it two

Dag 13

13. POPMUSIK!




Dag 12

12. New romantic.




Dag 11

11. Om man har som nyårslöfte att lära sig lite nya grejer det kommande året så borde man idag läsa nyaåret. Jag har en kompis på facebook som jag gick på gymnasiet ihop med som länkade till en så tveklöst intressant sak. Det är ett naturfenomen som kallas håris.

Håris skapas på döda och fuktiga trädgrenar i naturen. Vanligvis saknas bark på trädbiten. Omgivningen måste ha en temperatur som ligger just prick kring fryspunkten. Jag har svårt att förklara vad som exakt händer, men det gäller temperaturskillnaden i luften och inne i grenen och fukten som skapar isen. Fryst vatten drar ihop sig och plusgradigt vatten utvidgas. Fukt från inuti träet pressas ut och fryser i mynningen och bildar långa istrådar som liknar hår. Fattar du?

National geographic förklarar grejen såhär: När temperaturen når fryspunkten fryser vattnet i grenens ­allra yttersta delar till is. Därefter pressas isen ut genom mycket tunna ­porer i grenen efter hand som vattnet i grenens mitt fryser och ­utvidgas och därmed trycker på inifrån. I samband med den processen uppstår de här ­hårfina trådarna, som i vissa fall kan bli ända upp till tio centimeter långa.

Typ samma som jag skrev, fast lite tydligare.

Vidare handlar det lite om ämnen och bakterier som påverkar isstrukturen.






Nu tackar vi Amanda för att hon gjorde mig uppmärksam om detta.

Dag 10

10. Stämmer!


Dag 9

9. Nu har jag precis städat mig svettig. En av mina skönaste känslor är att ha ett helt nystädat hem, nybytta lakan, vara nyduschad och hoppa i säng. En annan skön känsla är att trycka ner handen i en burk med jasminris. 




Det vanligaste är väl ändå att kvinnor ser ut så när de städar? Det vanligaste är väl att kvinnor städar?

Dag 8

8. Idag har jag sett ut såhär hela dagen på jobbet.

 

Riktigt opeppad och lite sömnig. Att vissa människor är så konstiga alltså. Jag blir helt matt och förstår inte alls vad som händer.


Dag 7

7. Internet är roligt konstigt. Ibland kan man hitta den här bilden.
Och ibland kan man hitta den här.

Sen kan man titta på den här bilden på internet.



Dag 6

6. Ligger och bloggar i sängen för att jag inte pallar sätta mig vid datorn. Eller på datan som man också säger. Idag avbeställde jag tvn jag beställde igår. Det går fort nu. Ska snart lära mig hur man överlever under de mest extrema förhållanden du kan tänka dig. Discovery alltså, goa program. I grund och botten går överlevnadsläran ut på att göra eld och äta djur medan de fortfarande lever. Igår när jag såg det programmet visade de en massa ät- klipp. Rå fisk, levande groda, getöga, rå gettestikel och så vidddare. Sen när man skulle dricka skulle man helst ta en bit djurbajs och klämma i sig vätskan från den. Eller öppna en kamelmage och klämma i sig vätskan från maginnehållet. BLÖRK!?!?

Meny

Förrätt
Levande groda

Huvudrätt
Djurögon

Efterrätt
Rå fisk

Dryck
Magsaft och bajsvätska


Dag 5

5. Idag har jag beställt en ny tv.

 

Nu ska jag ångra mig och vara glad om vartannat tills den dag jag blir miljonär. Inte OM jag blir miljonär utan när.


Dag 4

4. Vad hände med vintern? Jag vet att det är ett uttjatat ämne, men jag hänger inte med. I Malmö har det varit plusgrader nästan konstant, och ingen snö har fallit. Jag antar att smällen kommer nu i januari. Hejdå för alltid!

Dag 3

3. När jag åkte till Örebro för att fira nyår, och när jag åkte hem, använde jag mig av tåg som färdmedel. Både på uppvägen och tillbakavägen var tågen lite för tidiga. Jag åkte med SJ. Sug på den alla tjurkärringar som bara kan klaga hela tiden. Ibland kan man faktiskt komma lite för tidigt!

Dag 2

2. Årets andra dag spenderade jag i Örebro. Jag for runt med min sexigaste kompis och försökte fynda på reor. Hon köpte öronproppar och jag köpte hårsnoddar.

Dag 1

1. Hej och välkomna till asnya året! En tillbakablick på förra året är inte något jag kommer lägga tid på just nu. Just nu tänker jag förklara att de sista dagarna i december är historia och jag skiter i dem. Det var jul och det var nyår och det var sorg och det var lycka och så vidare. Nu är det nytt år och nu jävlar snäller det! Snäller stenhårt! Eller?

RSS 2.0