EN UNDERBAR DAG!!!#¤#¤?

Efter att ha gymmat mig svettig med älskling tog vi ett långt mysigt bastubad med gosigt vin. Åkte hem och njöt av lillas nya tänder och kladdiga blöja. ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!!!!!!11
Fick ett litet ryck och slängde ihop lite lyxmat av resterna från gårdagens köttätartävling. Planka blev det idag ;););););D;D;D;D;D:):):)

PS STOPPA DJURFÖRSÖKEN PÅ OSKYLDIGA HUNDAR???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUR KAN MAN VARA SÅ HEMST==? FATTAR INTE HUR M;AN KAN BEHANDLA DJUR SÅ!!!!

Nu ska jag äta planka med fläskfilé. Puss mina vänner.





PS! Ni uyndrar säkert var jag går och gör mina naglar och hbur jag och älskling kan ha ett så underbart förhållande utan bråk. SKicka gärna fler frågor!

Om man sätter upp många ordspråk med ordet "love" i på väggen så blir förhpållandet lycxkat!!!!!! OCH MYCKET SEX HEHEHEHE:) ;););););) Mer berättar jag inte det är ju mitt privat     liv.

PUSS!!!!!!!!!!!!

Ren ondska

För någon dag sedan låg det en död igelkott på cykelvägen när jag var på väg hem. Den var mosad och hade fått ut sin insida på utsidan. Inte plattmosad utan mer platt på mitten. Jag tänkte inte så mycket på det när jag cyklade förbi. Ibland ser man tyvärr döda djur i trafiken. Sen kom jag på att det var en cykelväg där bara fotgängare, cyklister och en del mopedister tar sig fram. Vad betyder det då? Någon hade uppenbarligen kört över djuret. Ingen cyklar eller kör så fort och ovaksamt på en cykelväg att man missar att en igelkott går över, väl? Min slutsats blev att någon med avsikt siktat in sig på igelkotten och dödat den. Sen orkar jag aldrig mer tänka på det för jag blir så jävla ledsen och rädd.


Ibland när jag är trött

Ibland när jag är trött tittar folk så konstigt på mig. Det får jag för mig i alla fall. Då är det lätt att snabbt tänka att jag ser konstig ut. När jag utvärderar mitt utseende och inser att jag ser helt vanlig ut så tänker jag att jag kanske fått en psykos och inte ser det stora hålet mitt i mitt ansikte istället för en näsa. Eller att jag inte känner till min obehandlade harmynthet. Sen kommer jag på att jag nog överdriver och att folk bara tittar vanligt på mitt vanliga ansikte och att det kanske är min övertrötta hjärna som spelar mig ett spratt. ELLER?!???????????


Tänk om vi inte alls är friska utan lever i något matrix eller sitter i rullstolar på något boende och tror att vi är helt ok och att vi går till jobbet och lyssnar på musik när vi i själva verket blir torkade i röva av någon vårdare som nynnar på valfri låt av Magnus Uggla. Så jävla säkra kan vi inte vara på verkligheten.


RSS 2.0