Dag 147

147. Har precis satt sprätt på 293 000 000 SEK och försöker rättfärdiga denna hysteri med:


Dag 145

145. Sista gången jag såg dig sa du "hejdå jänta mi" och gav mig en knappt märkbar kram för att musklerna i dina armar inte längre hade någon kraft. Du hade krympt tre storlekar. Efter mig skulle du krama Sara. Istället smög du försiktigt upp fulfingret mot henne. Jag kunde bara skratta tills jag började gråta.

Älskade älskade älskade bestemor, hejdå.



Dag 143

143. Nu har jag hittat sjukdomen som gör att hjärnan tillbakabildas och blir alldeles ihålig. Den heter hjärnatrofi. Eller om jag förstått det rätt är hjärnatrofi en följd av någon annan huvudsjukdom. Man kan få det om man har alzheimers osv. "hjä´rnatrofi´, skrumpning av hjärnan; nervcellerna i hjärnan blir mindre eller försvinner, varvid hjärnan minskar i storlek. Lättare hjärnatrofi är ett normalt åldersfenomen och sker utan större konsekvenser för hjärnans prestationsförmåga. Abnorm hjärnatrofi orsakad av sjukdomar drabbar vissa delar av hjärnan mer än andra." Mvh: Nationalencyklopedin.



Dag 142

142. En sak som jag aldrig någonsin lyckas greppa är hur det ser ut. Ibland ser det ut så här:


ibland så här:



ibland är det denne:



och ibland denne:



Fy i helvete vad jag har skrattat åt blåsfiskar idag. De finns i verkligheten! Det finns fler saker i verkligheten som ser helt bananas ut, men idag är den lilla-stora-blåsfisk-flick-tant-pojk-man-dagen.

Dag 141

141. Förlåt att jag har varit så sumpig på att uppdatera i helgen. Istället för att sitta vid datorn och skriva meningslösa meningar byggda av tomma ord så har jag:



Nej det har jag inte. Skojade bara.

Dag 140

140. Vissa dagar blir jag så himla trött. Alltså sömnig. Ofta blir jag det den eller de lediga dagar jag har efter slitsamma arbetsperioder. Då kan jag bara ligga som en strandad val i sängen och tjura. Det är knappt att jag orkar hyvla ost till rostemackona alltså. Idag och igår har varit såna dagar. Därför tänker jag nu klä mig i min allra finaste hudkostym, korka upp BiBen och försöka göra min 4 dagar gamla disk roligare att umgås med. Det ska bli rent om jag så ska dö på kuppen.

Ibland tänker jag att jag vill ha en stor fest bara för att på inbjudningskorten kunna skriva:
"Dresscode: Hudkostym"




(Nej mamma och pappa, jag är inte alkis. Inte ens i närheten tyvärr.)

Dag 140

140.

 

och


Dag 139

139. Hade ett planerat och halvskrivet inlägg om varför jobbajset är skönare än hemmabajset, men jag orkar fan inte. Dessutom tror jag att jag borde ge upp den extremt pubertala delen av min personlighet. Bajs är inte så fantastiskt roligt som jag gärna vill tro.

Idag har jag gjort 0,000 saker. Rätt missnöjd.


Dag 138

138. Gårdagens hemliga anledning till lycka kommer idag att avslöjas. Jag var hos doktorn igår och vi kom överens om att vi nu ska hjälpas åt att åtgärda ett problem som plågat mig sedan jag föddes. Min inbyggda tvilling som jag har hängande ut ur röven ska opereras bort. Det kommer bli riktigt skönt att slippa honom, att kunna sätta sig ner utan att höra ledsna tjut från någonstans inom mig. Trots detta tror jag att han kommer bli saknad.



PS! Googla parasitic twin. Riktigt smaskigt och vansinnigt!

Dag 137

137. Dag 137 also known as rövrockardagen.
Anledningar till att den 17 maj 2011 äger några andra dagar:

1. En hemlig sak som gör mig så jävla lycklig att jag vill skjuta mig själv i huvudet.

2. Busschaufför som säger "gå in" när jag försöker betala med en mekig biljett.

3. Se nr 2. JA! Det hände TEVEHÅ gånger på en dag!

4. Gratis läsk på falafelstället när kortläsaren inte funkar och jag plockar bort läsken för att ha råd.

5. 3 st OLIKA hundar på jobbet. Alla var söta och håriga!

6. En äldre dam som sa att jag var hederlig varpå hon visade mig alla sina halsband. Detta genom att ta upp ett halsband ur sin handväska för att sedan berätta om halsbandets historia och material. Senare lägger hon ner halsbandet i väskan igen. Därefter tar hon upp samma halsband och berättar precis samma saker. Hon lägger halsbandet i väskan ännu en gång och åter igen tar hon upp det och berättar om det. Detta fortsätter ytterligare 3 gånger.


Hej! Nu låter det som att jag inte alls har haft en så jävla bra dag, men det har jag. Det är egentligen nummer 1 som får stå till svars för mitt goda lynne.


Dag 136

136. Igen. Det var som att känslorna kring de tre damerna från högstadiet förlöstes. Något lossnade för att lämna mig, förhoppningsvis för alltid. Ni tre, ni är jävligt över nu. Tack och hej.

Du får passa dig som satan
Jag glömmer aldrig bort vad du gjort



Säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?






Dag 136

136. Antingen så har jag missuppfattat något eller så är jag rent felinformerad. Inte är det alls på det viset att man inte kan få bältros när man blir gammal om man har haft vattkoppor som barn!

Alltså är det lite dumt att trycka ihop alla vattkoppsbarn i hopp om att de ska smeta ner varandra med viruset. För man kan bara få bältros om man haft vattkoppor. Det är alltså vattkoppsviruset som lägger sig bak i ryggen någonstans och väntar och väntar tills man blir gammal och sen BAM! Slår det till. Finns det någon anledning egentligen till varför man vill att alla barn ska ha vattkoppor egentligen?

En sak med bältros är sann i alla fall. Det är att när utslagen tagit sig runt hela kroppen som ett varigt bälte så går man av på mitten. Plopp säger det och så ligger man där i tu. Källa: min hjärna.




Dag 135


135. Nu blev det en ny dag och jag undrar; vad hände egentligen med Inga Gill? Och varför minns jag henne så väl? Vad gjorde hon för mig när jag var liten?



Vidare undrar jag:


Vad gör man med en söndagmorgon?


Dag 134

134.
"-Jag ska spara pengar så jag också kan trolla.
- Man kan inte trolla i verkligheten.
- Typiskt."

 


Dag 133

133. Man arbetar för att leva och man måste leva för att arbeta. På väg till och från arbetet måste man njuta. Många måsten, men det är inget jag hittat på själv.

På väg från mitt ena jobb till den andra hittade jag en fin kanin.



Och ett dagis som likt en mästerligt utförd calzone ligger inbakat i en kyrkogård. Jag vet att det inte syns på bilden, men den vita byggnaden är ett tvättäkta svenskt dagis.



Dag 132

132. När jag hälsar på Snoriga Sara i Vietnam i sommar så kommer det vara JÄTTEVARMT. Det kommer vara varmare än jag någonsin känt varmt before. Det var det det. Sen ska jag försöka komma till ett barnhem där i krokarna. Tydligen har de turistbarnhem som är öppna för nyfikna människor. Då ska jag köpa en miljard leksaker och ge till personalen så de kan sälja dem och bli lite rikare.


Dag 131

131. Sitter på jobbet IGEN! Fiser långa sketkorvar IGEN! Korvar fesen skit. Fes.



Om det finns ägg så kokar jag. Jag kokar så det räcker.


Dag 130

130. Jag försökte på allvar att blogga med min iPhone nyss. Satt på balkongen och ville aldrig gå in och kom då på att jag skulle testa. Det gick inte! Och blogg.se har inte ordnat någon iPhone-app än, så vafan. Jag är helt maktlös i det här.

I helgen var Sanna hos mig och gav mig livet åter. Hon har tipsat mig en miljard gånger om en musiker hon tycker jag borde börja lyssna på men jag har inte tagit det till mig. Förrän nu. Idag har jag endast lyssnat på Daniel Johnston. Tydligen har killen i fråga någon diagnos och en riktigt intressant historia, pallar inte ta reda på det just nu ba. Det kömmer.






Dag 129

129. ÄheheÄhehäääää. 17 år för sent kommer nu:



gifbilder!

Dag 128

128. Det här är min äckligaste tändare. Den är inte min men den är riktigt rälig. På tändaren är det, som ni ser, en tecknad gubbebis som dricker välling och läser baby news iförd blöja och läsglasögon.




Dag 127

127. Hej. Nu bloggar jag från jobbet. Det är lite förbjudet och mycket tråkigt. Innan året är slut ska jag ha bloggat via: dator (check), mobil och text-tv. Vilka fler medier finns att använda? Radio? Tips mottages tack.



Den enda bilden jag hittade på jobbedatorn. Vacker!


Dag 126

126. Hej. Brolle Jr.
Först hade han en dessertfrisyr. Det var som om han doppat skallen i gelé eller brylépudding (orkar inte googla korrekt stavning på den efterrätten). Han kunde skaka skallen och dansa, ändå var håret intakt och bara dallrade lite. Sedan märkte man att han kunde sjunga, men man kunde inte för sitt liv lyssna på honom seriöst för man tittade bara på hans hår. Efter det målade han kajal runt ögonen. Alternativt var han otroligt fågelintresserad och någon busig ornitolog målade kikarmynningen full av bläck och sa "Brolle Junior, kolla den där asovanliga fågeln. Här! Låna min proffskikare!". Och så fick Brolle sina ringar runt ögonen. Nu gör Brolle:

När ska obehaget sluta?

Dag 125

125. Innan jag på allvar börjar skriva dagens inlägg så vill jag förklara att det är skillnad mellan herpes och munsår. Man kan ha små sår på läpparna utan att ha herpes. Man kan även andra slags munsår om man har herpes.

Nu sitter jag på mitt arbete och försöker köra klart mitt 6:e nattpass på rad. Första passet var dessutom ett litet dubbelpass med över 18 timmars arbete och 0 timmars sömn det dygnet. Snart är det över och jag får vara ledig helgen ut. Rätt gött.

Den här sortens livsstil, om man kan kalla den det, sätter gärna sina spår på kroppen. Det börjar gärna med att den redan dåliga hyn blir lite sämre. Innebrännare uppenbarar sig överallt och huden antar en slags ljuslila ton med gröna och bruna inslag. Mitt i den här skälvande regnbågsskinnbiten som jag kallar mitt ansikte ploppar sedan röda skimrande blemmor upp. Det är steg ett. Steg två är att man blir fnasig. Kroppen blir liksom torr. Man kissar i oändlighet och mun och hy berövas den viktiga vätska man sätter i sig. Detta i sin tur leder oss in på steg tre. I detta steg märker man hur hudkostymen kring magen börjar krympa och bli för liten. Inte för att man hastigt går upp i vikt utan för att man fylls med gaser. Gaserna bildas då man försöker kombinera vätskeintag med sömnmotverkning genom att dricka oerhörda mängder kaffe. Tarmarna smörjs med kaffe-mjölk och eventuellt en liten citronmuffin. Föreställ dig att du ska tvätta dina händer, men istället för att använda tvål och vatten är kaffe med mjölk ditt sköljmedel och en liten muffin ditt rengöringsmedel. Gojsa in det ordentligt i händerna i 6 dygn. Det är så jag upplever att mitt matspjälkningssystem ser ut på insidan.

Dessutom har jag fått munsår! Det har jag kanske en gång vart 6:e år. De dyker upp vid de där tillfälena då jag är astrött och förkyld och somnar utan lypsyl på läpparna. Mitt uppå allt tror jag att det har bildads ett munsår i min ögongipa.

Och DÄR var jag färdigklagad. Tack för tålamodet och den lille hundvalp jag hoppas att jag får nån jävla gång.


Dag 124

124. När jag gick på Lundsbergs skola lärde jag mig hur ofta man bör dricka under en måltid. Jag lärde mig hur bestick skulle hanteras och riktigt snart blev jag drottning över lämpliga samtalsämen. Detta är erfarenheter fortfarande kan finna nyttiga och användbara.


Dag 123

123. Jag är lite missnöjd med hur hanteringen av Usama bin Ladens avslut i den här världen ägde rum. Jag hade verkligen uppskattat om han hade blivit gripen istället för direkt avrättad. Det vore toppen om han hade fått stå till svars för vad han gjort. Jag hade även velat se en rättegång där man hade kunnat bevisa hans totala skuld. Det finns inte en chans att jag försöker försvara den där mannen, det finns inte heller någon chans att jag påstår att han är oskyldig. Däremot är det livsfarligt att han blev behandlad som han blev för det är ett tydligt bevis på att alla inte är lika inför lagen. 

Jag hörde någonstans ifrån att 3000 personer dog under terrorattacken den 11/9. Det var nog på nyhetsmorgon de sa det. De tog även upp att under de kommande 10 åren hade amerikanerna ihjäl över 20 000 personer i Afghanistan. Det blir 8-18=0. Det stämmer inte. Hämnden var redan då och där, i överflöd.

Sen den här upphettade hämndlyckan som amerikanerna och andra gärna visade prov på, den skrämmer ihjäl mig.

Dag 122

122. Fästning eller fästing?






Dag 121

121. Hej. Idag var det den 1:a maj. Grattis eller det!

1. Om man kollar nekros på internet kan man hitta en nekrossort som heter "ostig nekros". Mat i kroppen känns fel! Tarmkäx och ostig nekros va? Kanske till och med ett litet frasigt tarmkäx och en ostig nekrosbricka?

2. Nu ska vi skratta! :


RSS 2.0