Saker man lär sig när man jobbar nätter

Efter sju nätter i sträck blir hjärnan mosig. Dessutom är det lite svårt att sova på dagarna när det är så varmt och ljust och då blir hjärnan extra mosig. Jag har ganska kvickt lärt mig att vara mitt eget enda sällskap, vilket har resulterat i hemska situationer. Jag kommer inte gå in på detaljer, men det handlar mycket om det här med att prata med sig själv. Vidare har jag lärt mig att inte sträcka upp fulfingret det första jag gör i trafiken på vägen hem om morgnarna. Den där satans fartdåren kan mycket väl vara en ambulans under utryckning. Jag har även fått lära mig att även om man tror att man sover godast i världen så kan man vakna upp sittande på toa med en ostmacka i munnen.

Nu är det sista natten och jag har inte varit tröttare än vad jag är nu på väldigt länge. Tur att malmös friskvårdspolicy för personal anställd inom kommunen säger att "På den sjunde arbetsnatten bör du äta din egen vikt i choklad".


Dag 290384888543234

HEJ! Fan, folk besöker min blogg varje dag fast jag inte har skrivit något på århundraden. 10 poäng till mig själv och min omåttliga populäritet fan!

Purjolök innehåller massa fina fibrer, därav några kostfibrer som innehåller inulinfibrer, som i sin tur hjälper bakterierna i magen. Innehållet i purjolöken är kalorisnålt (38 kcal per 100 g). Vi hittar även många antioxidanter och en väldigt god smak.

Purjolöken är en symbol för Wales och dess skyddshelgon David av Menevia, som var vegetarian. Den 1:a mars bär många en liten purjolökssymbol, då detta är skyddshelgonets dödsdag.

Sen är det min bästa lök. Inte vanlig lök, cylindrisk lök.



RSS 2.0